|♥|Ohh Sze Boo!---szeVG|♥|

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my KINGDOM. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

♥Auuummm :)!♥
Suka Blog Ni?..


Status : Assalamualaikum ! Anneyonghaseyo >,< Bosan gila harini-"-.szeVG|♥|


♥Family Sayangs!!♥
I♥U Till Me Death.


♥ HEART ♥
Meow :3!




I ♥ YOU Tasri Taffri.
♥I ♥ YOU ♥
Where The LOVE Begin!


♥Loveeeee!!♥
ForeverLOVE.


♥Instagram.♥
Imma Samsung Galaxy User's!


Instagram

♥ Soldier Sejati ♥
Wakeup Baby Soldier :3!


Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: SzeHamzah
Thanks To: Chichi

I'd found my memories boxes..
There were thousand of memories &i'd kept 'em for the long times ago..
AssalamualaikumAnneyonghaseyoWuwuu lama xbelek blog kesayangan gua ni. Bz kemain. Em em biasa ah student, bz kemain kalah PM. Kelass kauTrololooll.. K straight 2 the point. Banyak sesangat dh benda-2 bittersweet dh jdi spnjg aku study kt Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin @ Perlis. Hujung dunia kauu. Em dekatttXbole jauh lagi ke aku lari. HahahaK dah dahMengada.



Tadi masa tgh kemas bilik, skali akak jumpa box aku. Dlm tu penuh dgn habuk-2 &barang-2 kenangan aku time sch dlu. Peh xnk mcm bising plaa enn akak aku
Kak Fyza: Kau pegi buang kotak ni skarang!
Me: Andwe! Chorte andwe!*xakan!
Kak Fyza: Besepah tau tak. Buang skarang!
Me: Em
Haha keluar base koreaEm sedih duhh barang tu drp aku form2 lgi aku simpan dlm kotak. Senang cite smpai berkotak-2 lh aku kumpul barang. Em tetiba dia suro buang. Argh



Then time tgh selak kotak tu. Aku jumpa byk gila brg-2 kenanganRantai, cincin, surat-2, keychain &byk lh. Then aku decide xnk buang semua. Aku simpan jela surat-2 tu semua. Haha surat cinta kot dptSayang nk buang. Haha 



Igt lgi dulu time form2 ad org letak surat dlm beg aku. Skali tgk nama.. em mamat ni rupanya. Siap sembur perfume tu yg xbole blaa. Ad ayat 'Mintak maap cbb trlanggar awk. Sya xnmpk. Tpi dpt maki'. Aloloo sumpah comel. Yang cadbury tu aku xtahu siapa bgi.Dia just selit note kecik 'Utk Sze.' Apak besar lh. Ends up aku bgi adik makan je. Skali esk dia dtg sndri jumpa aku time kt kantin. Sengih je mamat tu. Then tanya 'Cadbury dh abis?' . Aku pn err 'Awk ke yg bgi?'. Dia angguk je smbil senyum. Argh haha whatever. Dh masuk perut dh pn.



K actly surat yg kt bwh ni Iki bgi time tu tgh exam. Rapat as a friend jela. Tah ap angin tetiba bgi surat ni. Cikgu usha tajam je kitorang time tu. Sbb dia dduk blakang aku mse tu. Tgh jwb paper RC, tetiba dia panggil 'Awak. Nah!. Aku nk tergelak tgk gaya dia. 'Terima lh surat sy' . Haha yeye aku baca. Tpi dia suro baca time balik rumah. Adoii selak aku. Ibu pn gelak je tgk surat tu. Comel gila. haha!







Ni jela last time aku simpan benda-2 ni. Dh buang dh pn . Em sumpah sedih bila tgk balik. Yela zaman sch paling awesome enn. Even dgn kwn-2 pn mcm dh xrapat. This is what we called 'LIFE' . Kann . Hihi thats all. Gdbye ppl. Have a great dayAssalamualaikum

Ur Sincerely,
Sze Hamzah


0 Comment(s)

♥LOTSOFLOVEFROMME---►szeVG♥


Agree // Disagree